logo img img

Referenties

Hier vindt u een overzicht van projecten, waaraan Velderman Constructions gewerkt heeft. Onze opdrachtgevers hebben een omschrijving aangeleverd van elk project.

Staalconstructie Baptistenkerk

Constructiedatum: 05-05-2010

Omschrijving: Een voor aannemingsbedrijf Mulder te Apeldoorn vervaardigde staalconstructie t.b.v. een Baptistenkerk te Apeldoorn.
Deze staalconstructie is vervaardigd van diverse balken waaronder een IPE 550 en dient voor een verdiepingsvloer in de kerk waarop het kerkorgel geplaatst wordt.

Hekwerk

Constructiedatum: 01-08-2009

Omschrijving: In opdracht van Restaurant Le Baffon te Apeldoorn vervaardigd spijlen hekwerk t.b.v. de afscherming van het dakterras aan de achterzijde van hun pand.
Dit hekwerk is na het vervaardigen thermisch verzinkt.

Stalen Bordes

Constructiedatum: 24-03-2009

Omschrijving: In opdracht van Remeha een voor hun vervaardigd stalen bordes t.b.v. hun nieuwe productielijn.
Dit bordes is opgehangen aan 2 stuks kolommen en is na het vervaardigen gespoten.
Het bordes is gedeeltelijk voorzien van een aluminium traanplaat vloer en gedeeltelijk van een persrooster vloer.

Stalen balken + hoeklijnen

Constructiedatum: 19-03-2009

Omschrijving: In opdracht van Aannemingsbedrijf Mulder BV gemonteerde stalen balken en hoeklijnen bij de renovatie van een pand aan de Europaweg te Apeldoorn.
Deze balken en hoeklijnen dienen ervoor om de nieuwe dakconstructie te dragen van de loading doks voor de nieuwe gebruiker van het pand.

Stalen spanten woning

Constructiedatum: 14-11-2008

Omschrijving: In opdracht van de firma &Dysign het maken en plaatsen van 2 stuks stalen spanten ten behoeve van de door hun nieuw te bouwen woning.
Hiervoor zijn de diverse onderdelen in de werkplaats voorbereid en ter plekke gemonteerd en in elkaar gelast.

Balkon/Terrashekwerk

Constructiedatum: 13-09-2008

Omschrijving: In opdracht van mevrouw van der Knaap te Amsterdam gemaakt en geplaatst balkon/terrashekwerk voor op hun dakterras.
Dit balkon/terrashekwerk is in losse onderdelen gemaakt i.v.m. de beperkte mogelijkheden om het geheel naar boven te krijgen, na het vervaardigen zijn de losse onderdelen gegalvaniseerd.
Na het plaatsen van de stalen constructie zijn er draadglaspanelen aan de zichtzijde geplaatst en als afscheiding met de buren zijn sendzimir verzinkte platen geplaatst.

Stalen deuren

Constructiedatum: 25-05-2008

Omschrijving: Voor de vereniging van eigenaren van een appartementen complex aan de Hezeweg te Apeldoorn vervaardigde stalen deuren t.b.v. hun brandtrappen zodat bezoekers zich dienen te melden via de aanwezige intercom.
Deze deuren zijn na het vervaardigen gegalvaniseerd.

Gaaskorf + openhaard

Constructiedatum: 01-05-2008

Omschrijving: In opdracht van de firma COW (Creative Outdoor Works) een voor hun klant vervaardigde stalen gaaskorf met geintegreerde openhaard.
Na het vervaardigen is het geheel gegalvaniseerd.

RVS kar t.b.v. markt

Constructiedatum: 29-02-2008

Omschrijving: Een voor de heer ten Katen gemaakte kar voor het transporteren en uitstallen van diverse handel op de markt.
Hierin zijn diverse laden verwerkt waarbij de grote laden bedoelt zijn voor het uitstallen en de kleinere laden voor de voorraad.
Er is een opklapbaar blad aan de kar gemaakt zodat de uitstalruimte verdubbelt maar de transport ruimte gahalveerd wordt.

Gegalvaniseerde stalen trap

Constructiedatum: 20-12-2007

Omschrijving: In opdracht van Restaurant Le Baffon een voor hun gemaakte stalen gegalvaniseerde brandtrap aan de achterzijde van hun restaurant.
Hiervoor zijn de reeds in hun bezit zijnde trapbomen aangepast en hebben we het benodigde leuningwerk en bordes erbij gemaakt.

Trekkarren onderwagens

Constructiedatum: 03-12-2007

Omschrijving: In opdracht van de Remeha BV gemaakte trekkarren voor onderwagens.
Deze trekkarren kunnen ze gebruiken voor de distributie van karren voor halve of hele europallets en kunnen ze koppelen aan hun bestaande distributie trein.

Loempia Kraam

Constructiedatum: 21-11-2007

Omschrijving: In samenwerking met de firma Besaris BV diverse RVS onderdelen ten behoeve van een Loempia kraam te Arnhem.
Hierbij is het stalen frame door Besaris BV gemaakt en zijn de diverse RVS lijsten en RVS werkblad in door ons in samenwerking met hun gemaakt en geplaatst.

RVS montagebokken

Constructiedatum: 27-09-2007

Omschrijving: In opdracht van DR Remeha BV gemaakte RVS montagebokken t.b.v. het ophangen van hun prototypes.
Deze montagebokken zijn in hoogte verstelbaar zodat er verschillende prototypes opgehangen kunnen worden.
Na het vervaardigen zijn de montagebokken geglaspareld.

Staalconstructie + leidingwerk

Constructiedatum: 04-08-2007

Omschrijving: In opdracht van Veolia MPP Systems BV vervaardigde staalconstructie met bordes en leidingwerk t.b.v. het plaatsen en gebruiken van hun regeneratiekolom.
Dit leidingwerk is ter plaatse op hun lokatie aan de Kleefsewaard gemaakt en geplaatst.

Leuningwerk

Constructiedatum: 01-08-2007

Omschrijving: In samenwerking met de firma Besaris BV gemaakt en geplaatst nieuw leuningwerk t.b.v. de Papegaaibrug te Apeldoorn.
Dit werk is uitgevoerd in opdracht van de gemeente Apeldoorn.

Pagina : 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |